نمایه نویسندگان

آ

  • آدینه، حسین تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • آدینه، حسین بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
  • آرون، محمد علی جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
  • آقا بابایی، آسیه اثر pH و دما روی رشد ،ظرفیت آنتی‌اکسیدانی ،فنل و فلاونویید در ریزجلبک Scenedesmus sp [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 13-27]

ا

  • احمدی فر، احسان تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • ارشدی، علی مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]
  • اژدری، نجمه اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
  • اسحق زاده، حمید تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آب‌های هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]
  • اسماعیلی بیدهندی، مهدی بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
  • اکبرزاده، آرش تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آب‌های هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]
  • اورجی، حسین تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
  • ایمانی، احمد تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]

ب

  • باباخانی، آریا تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • باباخانی، آریا اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 156-167]
  • بدلی، رضا مقایسه ترکیب و تنوع گونه‌ای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
  • بهرامی راد، علیرضا بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]

پ

  • پاتیمار، رحمان بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بی‌مهرگان کفزی در رودخانه چهل‌چای استان گلستان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 375-386]
  • پورفرزاد، امیر اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 156-167]
  • پیغمبری، یوسف مقایسه ترکیب و تنوع گونه‌ای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]

ت

  • تقی پور، فاطمه تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آب‌های هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]

ج

  • جعفریان، حجت اله ارزیابی تغییرات برخی از شاخص‌های خون‌شناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
  • جلالی خانقاه، کیوان سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]

ح

  • حدادی، فاطمه مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]
  • حسینی، سید فخرالدین بررسی برون‌تنی ویژگی‌های ضد باکتریایی و ضد اکسیدانی سلوموسیت مشتق شده از توتیای دریایی نقب‌زن (Echinometra matheai) و عصاره‌های آن [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 69-83]
  • حسینی، سید ولی بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]
  • حسینی، سیدولی ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 180-194]
  • حقی، مهسا تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتری‎های بی‎هوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباس‏آباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
  • حلاجی ثانی، احمد جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
  • حناچی، پریچهر اثر pH و دما روی رشد ،ظرفیت آنتی‌اکسیدانی ،فنل و فلاونویید در ریزجلبک Scenedesmus sp [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 13-27]
  • حناچی، پریچهر تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
  • حنایی کاشانی، زینب تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • حیدریه، مرضیه اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 259-269]

خ

  • خادمی حمیدی، محمد بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
  • خزین، غلامرضا ارزیابی تغییرات برخی از شاخص‌های خون‌شناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
  • خوشخو، ژاله بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]

د

  • در افشان، سالار استخوان‌شناسی توصیفی نازک‌ماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]

ذ

  • ذاکری، محمد اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
  • ذاکری، محمد تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتری‎های بی‎هوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباس‏آباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]

ر

  • رحمانی فرح، کاوه نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]
  • رحیمی، روح اله اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خون‌شناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
  • رحیمی، کبری بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
  • رستم زاد، هانیه تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • رضایی، مسعود بررسی برون‌تنی ویژگی‌های ضد باکتریایی و ضد اکسیدانی سلوموسیت مشتق شده از توتیای دریایی نقب‌زن (Echinometra matheai) و عصاره‌های آن [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 69-83]
  • رضایی توابع، کامران اثر استفاده از نانوکربن لوله‌ای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتری‌های آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]
  • رضایی مژدهی، نیما جداسازی اسیدهای چرب اشباع نشده روغن ماهی کیلکا خزری با استفاده از فرآیندهای غشایی [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 271-285]
  • رضوانی، سیدعلی بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بی‌مهرگان کفزی در رودخانه چهل‌چای استان گلستان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 375-386]
  • رفیعی، غلامرضا بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
  • رومیانی، لاله اثر دما، pH و اسانس نارنج بر کاهش جمعیت لیستریا مونوسیتوژنز در فیله کپور نقره‌ای دودی شده به روش گرم و سرد [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 45-55]
  • رییسی، هادی مقایسه ترکیب و تنوع گونه‌ای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]

س

  • سجادی، میر مسعود اثر تغذیه با جیره‌های حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخص‌های خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]
  • سروی مغانلو، کوروش تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]

ش

  • شاهرخی، سوسن بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
  • شعبانی، محمد جواد مقایسه ترکیب و تنوع گونه‌ای آبزیان صید شده در گرگورهای بندر بوشهر در فصل زمستان [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
  • شفیعی، شفیق اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خون‌شناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
  • شکرچی قطب آبادی، بهنوش اثر دما، pH و اسانس نارنج بر کاهش جمعیت لیستریا مونوسیتوژنز در فیله کپور نقره‌ای دودی شده به روش گرم و سرد [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 45-55]
  • شوقی، زهرا اثر افزودن کنسانتره‌ پروتئینی ماهی سیم (Abramis brama) بر ویژگی‌های شیمیایی و پخت پاستا [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 156-167]
  • شیخ زاده، نجمه اثر ترکیب پلی‌فنل کاتشین موجود در چای سبز بر عملکرد رشد، برخی شاخص‌های خونی و موکوسی ماهی کاراس معمولی (Carassius carassius) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 259-269]

ص

  • صادقی، مریم مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]
  • صفائی، محسن تنوع فنوتیپی گربه ماهی بزرگ دریایی Netuma thalassina (Rüppell, 1837) در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان (آب‌های هرمزگان) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 247-258]

ع

  • عزیزی بصیر، میثم تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]
  • عفت پناه، ایرج تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
  • عقیلی نزاد، سید مصطفی ارزیابی تغییرات برخی از شاخص‌های خون‌شناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
  • علبد علم دوست، امیر رضا بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
  • علیزاده، حدیثه تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
  • علی شیری جونقانی، مصطفی اثر استفاده از نانوکربن لوله‌ای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتری‌های آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]
  • عنایت غلامپور، طیبه تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]

غ

  • غفاری، هادی سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]

ف

  • فارابی، سید محمد وحید تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتری‎های بی‎هوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباس‏آباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
  • فرحمند، حمید بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
  • فرهنگ، پگاه اثر استفاده از نانوکربن لوله‌ای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتری‌های آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]
  • فرهنگ، پگاه بررسی تغییرات آنزیم آنتی‌اکسیدان SOD در کبد ماهیان درمان‌شده با اکسی‌وت(اکسی‌تتراسایکلین) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 287-296]
  • فرهنگی، محمد بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بی‌مهرگان کفزی در رودخانه چهل‌چای استان گلستان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 375-386]
  • فرهنگی، محمد ارزیابی تغییرات برخی از شاخص‌های خون‌شناسی فیل ماهیان پرورشی (Huso huso, Linnaeus, 1758) دریای خزر طی فصول مختلف [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 387-398]
  • فلاحتکار، بهرام اثر تغذیه با جیره‌های حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخص‌های خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]
  • فلاحتکار، بهرام تأثیر سطوح مختلف اسید مالیک بر شاخص‌های خونی، بیوشیمیایی و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 419-434]
  • فیض بخش، سهیلا بررسی تغییرات آنزیم آنتی‌اکسیدان SOD در کبد ماهیان درمان‌شده با اکسی‌وت(اکسی‌تتراسایکلین) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 287-296]

ق

  • قائنی، منصوره بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
  • قلی زاده، محمد بررسی اثر عوامل محیطی بر توزیع و فراوانی بی‌مهرگان کفزی در رودخانه چهل‌چای استان گلستان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 375-386]
  • قیاسی، ساره اثر تغذیه با جیره‌های حاوی کنجاله بذر کتان بر عملکرد رشد و شاخص‌های خونی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) پرورشی [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 168-179]

ک

  • کاویانی، سجاد بررسی برون‌تنی ویژگی‌های ضد باکتریایی و ضد اکسیدانی سلوموسیت مشتق شده از توتیای دریایی نقب‌زن (Echinometra matheai) و عصاره‌های آن [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 69-83]
  • کربلائی، سمانه تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
  • کریمیان، عرفان تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتری‎های بی‎هوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباس‏آباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
  • کمالی ثابتی، نرجس تولید و ارزیابی فیلم زیست تخریب پذیر هوشمند بر پایه کاراژینان به منظور بسته بندی فیله ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 85-95]
  • کوچنین، پریتا اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
  • کوچنین، پریتااستاد تعیین دانه بندی، مواد آلی کل و جوامع باکتری‎های بی‎هوازی اختیاری رسوب تحت تأثیر پرورش قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس شناور در منطقه عباس‏آباد، حوضه جنوبی دریای خزر [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 297-314]
  • کی شمس، مرضیه ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقره‌ای و گوشت گاو [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 180-194]
  • کیوانی، یزدان استخوان‌شناسی توصیفی نازک‌ماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]

گ

  • گلچین، نگار بررسی اثر تزریق پیش از کشتار عصارۀ مرزنجوش (Origanum Spp.) بر کیفیت ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان نگهداری شده در یخچال (4°C±0.5) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 235-245]

ل

  • لکزائی، فرحناز بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
  • لکزایی، فرحناز سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]

م

  • مجازی امیری، باقر بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
  • محسنی، سینا بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
  • محمدی قلعه، داریوش بررسی حقوق جوامع محلی در سواحل و حق بهره برداری از ذخایر آبزیان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 353-362]
  • مرادی، یزدان بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
  • مرادی، یزدان سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]
  • مسعودی، ابراهیم تاثیر عصاره برگ درخت زیتون بر شاخص های رشد، بازماندگی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 1-11]
  • مشکینی، سعید تاثیر عصاره‌ هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L.) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد، ایمنی، فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 339-352]
  • معتمدی، نازنین بررسی اثر جیره های حاوی برگ درختان بر ماندگاری، تکثیر و پرورش دافنی ماگنا (Daphnia magna) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 29-43]
  • معزی، سید علی استخوان‌شناسی توصیفی نازک‌ماهی تیگره Chondrostoma regium (Heckel, 1843) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 195-210]
  • ملکی، سمانه سادات اثر عصاره هیدروالکلی نسترن کوهی (Rosa Canina L)بر فاکتورهای رشد و خون‌شناسی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 399-408]
  • ملکی، موژان تاثیر میکروپلاستیک پلی استایرین و آفت کش کلرپیریفوس بر فعالیت آنزیم سوپراکسید دیسموتاز در بافت های ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 329-338]
  • ملکیان، میثم نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]
  • میر دار هریجانی، جواد مطالعه اثر آنتی اکسیدانی پوشش کیتوزان با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره ای نگهداری شده در یخچال [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 363-374]
  • میرواقفی، علیرضا اثر استفاده از نانوکربن لوله‌ای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتری‌های آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]
  • میرواقفی، علیرضا بررسی ارتباط بین پلی مورفیزم تک نوکلئوتیدی (SNP) در ژن (TLR5m) receptor like-Toll با نحوه پاسخ دهی ایمنی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در برابر باکتری Aeromonas هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 144-155]
  • میرواقفی، علیرضا بررسی تغییرات آنزیم آنتی‌اکسیدان SOD در کبد ماهیان درمان‌شده با اکسی‌وت(اکسی‌تتراسایکلین) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 287-296]

ن

  • ناظر، عافیه بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]
  • ناظمی، ملیکا بررسی راندمان تولید، ترکیبات تقریبی و اسیدهای آمینه پودر دو گونه خیار دریایی Holothuria loeucospilataو Stihcopus hermani برای تولید کپسول [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 97-103]
  • ناظمی، ملیکا سنجش اثر ضدباکتریایی ترکیب بتا آمبرین استخراج شده از گناد خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota از جزیره هنگام، خلیج فارس [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 211-220]
  • نژاد حیدری، حسن اثر استفاده از نانوکربن لوله‌ای مغناطیس شده CNT@Fe3O4 بر باکتری‌های آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila) و یرسینیا روکری (Yersinia ruckeri) جدا شده از ماهی [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 57-67]
  • نوروزی، مصطفی اثر pH و دما روی رشد ،ظرفیت آنتی‌اکسیدانی ،فنل و فلاونویید در ریزجلبک Scenedesmus sp [دوره 72، شماره 1، 1398، صفحه 13-27]
  • نوری، فرزانه نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]
  • نیکو، مهدی نقش حفاظتی لیکوریس و استار آنیس در عصاره ادویه میکس چینی بر حفظ کیفیت مینس میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) پرورشی در دمای 4 درجه سانتی گراد [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 315-327]

ه

  • هرسیج، محمد بررسی اثرمتقابل عصاره‌های گیاهی (کنوکارپوس، یوکا و پالونیا) بر عملکرد رشد، فعالیت آنزیمی هپاتوپانکراس و کیفیت آب محیط پرورش میگوی وانامی در دو سیستم پرورش (محیط بیوفلاک و بدون بیوفلاک) [دوره 72، شماره 2، 1398، صفحه 130-143]

ی

  • یاوری، وحید اثرات سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره غذایی بر شاخص رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه در ماهیان جوان صبیتی(Sparidentex hasta) [دوره 72، شماره 3، 1398، صفحه 219-234]
  • یوسفی سیاه کلرودی، سیامک بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]
  • یوسفی سیاه کلرودی، مهیار بررسی ارزش تغذیه ای و پروفایل اسیدهای آمینه ماهی سی باس آسیایی (lates calcarifer) پرورش یافته در قفس و مقایسه آن با ماهی های قزل آلای رنگین کمان ((Oncorynchus mykis، کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) پرورشی [دوره 72، شماره 4، 1398، صفحه 409-418]